Registracija

E-mail: Geslo
Pozabil geslo!

Domov > Članstvo > Clanice > PK Ples Plus
Trenutno ni objavljenih nobenih novic
Events
Trenutni ni objavljenih nobenih novic
O PLESNI ŠOLI

Ples plus je plesna šola po meri otrok. Zadali smo si pomembno nalogo. Svojo energijo in znanje usmerjamo v izobraževanje najmlajših.

Skozi ples odkrivamo skrite talente, spoznavamo moč sodelovanja in čar druženja. Otrokom omogočamo igrivo in kvalitetno preživljanje prostega časa.

Naši pedagoški programi so sestavljeni na otroku prijazen, poučen in zabaven način. Širimo obzorja naših mladih plesalcev in jim pokažemo, kaj vse je ples. Otroci pri nas dobijo dobro in široko osnovno plesno znanje vseh plesnih zvrsti.

Ples plus je kreativna in raznolika plesna šola. Skozi univerzalno govorico plesa pri nas razvijajo svoje sposobnosti in motorične spretnosti tudi tisti otroci, ki svet doživljajo nekoliko drugače.

Odlične učiteljice in plesalke:

Kaja Devtak, Irena Kotnik, Lena Andrenšek Metljak, Petra Škofic, Tanja Pečenko, Ana Gluhodedov, Tina Gluhodedov, Daša Kerin Cerkovnik, Duša Štefanec, Eva Rome, Urška Kolar, Lara Tasev, Tjaša Dorelay Jeglič, Ilona Rac, Iris Javornik, Sonja Kerin Krek, Maja Trček, Simona Razdrtič, Živa Laterner in Alena Medich

In še tisti, ki jih ni na fotografiji:

Eva Dajčman, Kaja Kramar, Kristina Ponebšek, Tatjana Logar, Monika Rupnik, Katra Kodela, Nataša Sket in Katarina Pečuh.

Vec